Rólunk

Nemcsak alvóhelyet kínálunk, hanem az „otthon” érzését is. Ezért a panzió építésénél, ahol csak lehetett, természetes anyagokat használtunk. A gyógyulást, pihenést, kikapcsolódást segíti a hangulat, a kínált szolgáltatások. Hogy a gyógyulásnak fizikai korlátai se legyenek, a földszinti szobák teljesen akadálymentesek (nincs küszöb, zuhanytálca).

Minden stúdiószobához egy teakonyha, fürdőszoba és egy kényelmes terasz tartozik. A földszinti szobáknak két bejárata van, így akik nem akarnak senkivel sem találkozni, közvetlenül kívülről is megközelíthetik szobáikat. A szobákban televízió, internet, a konyhában mikrohullámú melegítő, teafőző és hűtőgép egészíti ki a komfortot.

A földszinten az étkezés megkönnyítése érdekében hangulatos miliő várja az étkezőket. Menü-rendszerű étkeztetéssel biztosítható a teljes ellátás. Külön díjak ellenében wellness részleg áll rendelkezésre, finn szauna, só szoba.

?

Szobák

king

Akadálymentesített szoba king ággyal

deluxe

Deluxe szoba 1 kétszemélyes ággyal

Látnivalók

Értékelések

98
Értékelési pontszám
Minden nagyon szép, és nagyon jó volt. Kiváló tisztaság. A reggeli, vacsora nagyon finom volt. A házigazdák figyelmesek és kedvesek voltak. Melegen ajánlom ezt a szállást.
EVA RO

Felszereltség

karaoke

esti szórakozási lehetőségek

közös társalgó | tévészoba

ételek különleges étrendűeknek (kérésre)

grillezési lehetőség

összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó